Home

Ik ben Caroline Boessenkool en ik schrijf graag, omdat ik nieuwsgierig ben. Het schrijven -en vooral: het proces dat eraan vooraf gaat- geven me de kans de wereld beter te begrijpen, dingen te ontdekken, mensen en hun beweegredenen te leren kennen, en dieper te graven dan tijdens die clichégrap bij de koffieautomaat geoorloofd is.

Ik groeide op in het oosten van Nederland, waar ik leerde hoe waardevol vriendelijkheid en oprechtheid zijn. Tijdens mijn studie, werk en reizen in het noorden en westen van Nederland en in Scandinavië en Azië leerde ik die houding combineren met alle andere dingen die het leven interessant maken: nieuwsgierigheid, openheid, en het lef om dingen gewoon te proberen.

Mijn teksten over cleantech, ondernemen, export, technologie, duurzaamheid, innovatie en de gebouwde omgeving maken bedrijven en andere organisaties zichtbaarder en herkenbaarder voor hun doelgroep. Vooral organisaties die goed weten wat ze willen en kunnen, maar niet de tijd of vaardigheid hebben dat in woorden te vangen, hebben er baat bij om mij in te schakelen.

Kijk hieronder voor voorbeelden van de dingen waar ik over blogde, interviewde, filmde of in andere vorm een productie voor maakte. In mijn bio lees je meer over mijn opleidingen, werkervaring en liefhebberijen. En je kunt me natuurlijk ook meteen een

sturen!